Ümit Özdağ, Erdoğan’a seslendi: Vazgeç

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan’ın Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası açıklamalarını değerlendiren Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, “Türk Milleti artık senin “dış güçler” propagandana inanmıyor. Türk milleti artık ekonomideki kötü gidişatın asıl suçlusu sen ve ekibinin olduğunu biliyor. Bu yüzden suçlu aramayı bırakıp, yanlış ekonomik politikalardan vazgeç. Türk insanına geçici fayda sağlayacak ekonomik modellerden vazgeç” dedi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, yaptığı basın açıklamasında önceki gün gerçekleşen Bakanlar Kurulu toplantısını değerlendirdi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslenen Özdağ, şöyle konuştu:

*Bakanlar Kurulu toplantısı sonrasında Erdoğan açıklamalarda bulundu. Öncelikle ekonomideki sorunları, milletimizin yaşadığı hayat pahalılığını, çiftçinin, esnafın ve sanayicinin üretim ve gelir kayıplarını, alışılageldiği gibi yine dış güçlere bağladı.

*Yine “devekuşu misali kafasını toprağa gömdü”, uygulattığı yanlış ekonomik politikaların suçunu üstlenmekten kaçtı. Türk Milleti artık senin “dış güçler” propagandana inanmıyor.

*Türk milleti artık ekonomideki kötü gidişatın asıl suçlusu sen ve ekibinin olduğunu biliyor. Bu yüzden suçlu aramayı bırakıp, yanlış ekonomik politikalardan vazgeç. Türk insanına geçici fayda sağlayacak ekonomik modellerden vazgeç.

*Çiftçinin üretim maliyetlerini düşür; esnafı kepenk kapamaya iten sebepleri ortadan kaldır; sanayiciyi sıkışmış olduğu belirsizlik ve risklerden kurtar; kan ağlayan memur, işçi ve emeklinin sesini duy; mobbing altında doktorları koru; yurt bulamayan, kitap alamayan, geleceği için yurt dışına gitmeyi planlayan gençlerin sessiz çığlığı fark et. Dün açıkladığın KDV indirimleri ile bu sorunları halledemezsin.