Ümit Özdağ’dan Akşener’e çok sert yanıt

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, ‘ortaçağ kafalılar’ ifadelerini kullanarak eleştirdiği Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, CHP, Gelecek Partisi, Deva Partisi ve HDP ile aynı masaya oturan Akşener’e çok sert sözlerle cevap verdi.

Partisinin grup toplantısında Zafer Partisi ve Ümit Özdağ’ı hedef alarak, “Adeta yabancı düşmanlığını körükleyen, bir ortaçağ kafası var” ifadelerini kullanan İyi Parti Genel Başkanı Akşener’e bir video ile cevap veren Zafer Partisi Lideri Prof. Dr. Ümit Özdağ, “Zafer Partisi, İyi Parti gibi Türkiye Cumhuriyeti’ne, Atatürk’e, 1924 Anayasası’na ve 1921 Anayasası’na saldırıp, HDP-PKK ile Deva Partisi ile Gelecek Partisi ile özetle hürriyet ve ihtilaf geleneği ile bir araya gelip imza atacak bir parti değildir.” dedi.

Ortaçağ kafasına sahip olan, FETÖ ile işbirliği yapan İyi Parti’dir

Ümit Özdağ, “Zafer Partisi sığınmacılara karşı ayrıştırıcı bir dil kullanıyormuş ve kirli bir zihniyeti temsil ediyormuş. Akşener tarafından Vicdansız olup sığınmacılara sövmekle suçlanıyoruz. Ortaçağ kafasına sahip olanlar FETÖ gibi terör örgütleri ile utanmadan Türk milliyetçiliğine karşı işbirliği yapabilenlerdir” ifadelerini kullandı.